Oktober 2017

Kære alle

Jeg tager nu hul på min syvende sæson som mindfulnessinstruktør, Silent Retreat facilitator på Samsø og integrativ krop- og psykoterapeut.

Mange har i årenes løb sluppet deres stress og fået forløst deres traumer gennem meditation, mindfulness og individuelle behandlingsforløb. Endnu flere har lært at være til stede i deres eget liv, leve i nuet og bede ”deres dommer” om at være stille. Mange har bare nydt at trække stikket og have lidt mig-tid i en travl hverdag.

Velkommen til et dejligt efterår med fokus på dig.

Træk-stikket meditationshold

Onsdage kl. 9.00 og torsdage kl. 16.30.

Det er sundt at holde sin mentale træning ved lige på samme måde, som du passer din fysiske træning.

Du køber et klippekort og kan komme og gå, som du har lyst, og når det passer ind i dit liv.

Det populære 8-ugers Mindfulness-kursus

Nyt hold starter den 24. oktober 2017. Her lærer du virkelig at integrere mindfulness i din hverdag. Vi kombinerer teori og praksis, jeg guider dig og du får nye øvelser med hjem som lektier hver uge.

Hvis du vil høre mere om kurset, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Skønne stilheds-/fordybelsesdage

Få batteriet ladet helt op med tre timer yoga og meditation i stilhed. Yin yoga er en oplagt yogaform til træning af mindfulness, da man ligger i stillingerne i længere tid og observerer og overgiver sig til den fulde oplevelse. Med støtte fra mindfulness kan vi nå ind til en dybere yin yoga praksis, og yin yoga er omvendt en genvej ind i mindfulness. Begge dele vil du kunne opleve på workshoppen.

Pris 350,- pr. gang inkl. undervisning the, nødder, frugt og en vegetarisk ret.

Søndage den 8/10 og den 19/11.

Livsforandrende Silent Retreat på dejlige Samsø

Dette retreat er til dig, der ønsker at komme hjem til dig selv. Måske du oplever dig selv stresset eller presset af livet på anden vis, måske du bare vil forkæle dig selv og er nysgerrig på din egen udvikling.

Uanset hvad så er der her fokus på oplevelsesorienteret retreat med oplæg og øvelser individuelt og i grupper. Der er yoga morgen eller aften hver dag, og hver dag starter med meditation. På turen, hvor du går i stilhed fra fredag eftermiddag til søndag middag, bliver du forkælet med lækker vegetarisk mad hentet direkte fra markerne på Samsø. Maden bliver tilberedt med kærlighed, og der lægges særlig vægt på, at den detoxer og virker antiinflamatorisk, så du kan rense ud og måske få nye gode vaner med hjem.

Alle er velkomne.

Du vil opleve:

  • nærvær og ro
  • at du mærker din krop på en helt ny måde
  • at du får skabt klarhed
  • fordybelse og ny indsigt
  • et rum, der kun er for dig
  • time out til at mærke efter, hvor du er i dit liv, og hvad du har brug for at fokusere på
  • styrkelse af din indre ro og styrke
  • ny dyb forbindelse med dig selv
  • ny følelse af robusthed og egenomsorg

 

Silent Retreats den 27. – 29. april og den 1.- 3. juni 2018.

Husk at tage jeres meditative praksis med i alt, hvad I gør. Lad langsomheden tage plads og stilheden skabe rum til fordybelse, så har du allerede taget første skridt til at komme nærmere det, du drømmer om.

Kærlig hilsen

Tina