HOLDTIDER. Det foregår i Studsgade 36, 8000 Aarhus C

Jeg starter terapi op igen d.9 januar 

Opstart af  mindfulness/ meditation hold igen 2024  : Torsdag den 11 januar kl 17.00 – 18.00      

Stilhed/ fordybelses dage vinter/forår  2024 

Søndag den  4 Feb.   kl. 10.00 – 13.00 –  afholdt!

Søndag den 3 Marts kl. 10.00 – 13.00  – Fuldt booket!

Søndag den 14 April kl. 10.00 – 13.00  – Fuldt booket!

Søndag den  26 Maj  kl.10.00  – 13.00  – Fuldt booket!

 Book på  sms 26903000 eller  tina@1-floor.dk –  for at være sikker på din plads skal du havde indbetalt 450,-  til mobilpay nr. 949731 – som ikke er refunderbart, hvis du aflyser, du får selvfølelig alle penge tilbage hvis jeg aflyser!

TBFN Aps/1 FLOOR  venligst skriv dit navn 

Tirsdagfredag fra kl. 8.00 – ? Er det muligt at booke tid til Integrativ psykoterapi og Individuel Mindfulness forløb (se under Individuel Mindfulness-forløb og terapi )Send et sms på mobil: 26903000 el. mail tina@1-floor.dk

Klassisk 8 uger Mindfulness:Se nye datoer under kurser.
__________________________________________________________________________________________________________

Ugentlig Mindfulness meditation hold
for begyndere og øvede og for dig, der ønsker at vedligeholde din mindfulde meditations praksis.

På Mindfulness Meditations-holdet lærer jeg dig, hvordan du træner mindfulness gennem kroppen og åndedrættet, sådan at du kan modvirke stress, berolige dig selv, åbne dig op for nærvær, glæde og ro i hverdagen.

Mange går rundt med en følelse af, at de ikke er gode nok. De bekymrer sig om ting, der er sket i fortiden og føler sig usikre på, hvad der skal ske i fremtiden. På den måde bliver hovedet og kroppen fyldt med frygt og unødvendige bekymringer. De negative tanker gør en trist – og man mister modet til at kunne klare hverdagens pligter, og det får os til at reagere uhensigtsmæssigt, når vi har travlt eller er pressede.

Meditation Mindfulness handler om nærvær, og det handler om at være til stede i nuet. Det giver indre ro, og du lærer at acceptere dig selv, dine tanker og dine følelser, som de er. Den tilstand vil fylde dig med en indre ro, som giver dig overskud og skaber en tilfredshed med dig selv, som lige præcis den, du er.

Når vi træner Mindfulness, reducerer vi de negative tanker og alle vores bekymringer. For ved at være til stede i nuet, kommer du i en dyb ro – hvor der ikke er plads til stress – hvor du lærer at acceptere øjeblikket.

Deltagelse på holdet kræver ingen kendskab til mindfulness meditation, blot lysten til at træne sammen med andre og til at blive inspireret og holdt fast i en ugentlig praksis, som er det absolutte sværeste at gøre selv, og som jeg har stor erfaring i at hjælpe mennesker med.

Mindfulness Meditation-undervisningen indeholder:

– blid og rolig bevægelses meditation

– vejrtræknings øvelser

– siddende eller liggende meditation

– og vi slutter altid med afspænding samt afslapning.

Guidningen er konkret og grundig med fokus på accept og åbent kærligt hjerte, sådan at du efterhånden vil finde dybde i denne enkle praksis.

Som Mindfulness Instruktør guider jeg dig trygt igennem hele processen.

Hvem kan være med?

Holdet er åbent for alle. Både dig der allerede har stor erfaring og allerede praktiser og har lært det og dig, der er ny indenfor mindfulness-verdenen.

Hvor og hvornår:

Studsgade 36, Aarhus C.

Der er hold torsdag kl. 17.00 – 18.00

Pris: 795 kr. for et klippekort med 8 klip ”Køber du klippekortet samme dag, som du er med på holdet første gang, får du 1. time gratis oveni”) – ellers koster deltagelse 1 gang 110,- kr. inkl. alt udstyr og en kop the.

Tilmelding: Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en tid, så ring eller send mig en sms på tlf.: 2690 3000. Du er også velkommen til at sende en mail til: tina@1-floor.dk.

Andet:

Ønsker du et skræddersyet Individuelt Mindfulness-forløb? Kontakt mig for at høre mere eller se længere nede på siden

Jeg afholder løbende oplevelsesorienterede foredrag, kursus og workshops om mindfulness og meditation. Skriv eller ring for at få mere information til firmaer/grupper/enkeltpersoner.

________________________________________________________________________________________________

Fleksibelt individuelt Mindfulness-forløb

Der er tidspunkter i ens liv, hvor dét at melde sig på et ugentligt hold og møde op hver torsdag kl. 17.00 bare ikke kan forenes med ens nuværende arbejdsliv, fritidsinteresser og familieliv. Netop derfor tilbyder jeg fleksible individuelle Mindfulness-forløb, hvor undervisningen ligger præcis, når det passer ind i din hverdag.

Et fleksibelt individuelt Mindfulness-forløb tager udgangspunkt i lige præcis dér, hvor DU er i dit liv lige nu. Med et individuelt forløb er der mulighed for at komme helt i dybden med dine tanker, følelser og udfordringer. Vi planlægger forløbet med udgangspunkt i dig, og der er i undervisningen 100% fokus på din situation. Samtidig får du værktøjer, du kan tage med dig videre i livet og bruge aktivt i din hverdag.

Pris: Fleksibelt individuelt Mindfulness-forløb : Individuel session( 1,15 time): kr. 600,- 5 x kr. 2800,-

Et individuelt Mindfulness-forløb foregår i mine lokaler i Studsgade 36, Aarhus C. Kontakt mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig i din livssituation. Ring til mig på tlf.: 2690 3000 eller send en mail på: tina@1-floor.dk.

_______________________________________________________________________________________________________

Få et 8 ugers individuelt mindfulnessforløb tilpasset din kalender

Et individuelt Mindfulnessforløb kan være en god investering – både for dig selv og for den virksomhed, du er ansat i. Et Mindfulnessforløb hjælper dig med at finde ro og få overskud i en stresset hverdag.
Du lærer teknikker – ofte små enkle tricks, som du kan tage med dig videre i livet og bruge aktivt i din hverdag.
Et individuelt Mindfulnessforløb er en god investering i resten af dit liv. Jeg tilbyder individuelle Mindfulnessforløb, hvor undervisningen foregår præcis, når det passer ind i din hverdag.

Et individuelt Mindfulness-forløb tager udgangspunkt i dig lige præcis dér, hvor DU er i dit liv lige nu.
Når du vælger et individuelt forløb, får du ud over øvelser i Mindfulness og guidede meditationer rig mulighed for at komme i dybden med dine tanker, følelser og udfordringer. Vi planlægger forløbet sammen, selvfølgelig med afsæt i dine ønsker og forventninger, og der vil i undervisningen være 100 % fokus på din situation.

Du får udleveret CD’er eller log ind til min hjemmeside med guidede meditationer samt skriftligt materiale, der gør det nemmere for dig fortsat at lade Mindfulness være en integreret del af din hverdag. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage ud over lysten til at lære at være mere bevidst tilstede i nuet. For at få mest muligt ud af undervisningen anbefaler jeg, at du sætter ca. 30 minutter af hver dag til øvelser hjemme.

Et individuelt Mindfulnessforløb foregår i mine lokaler i 8000 Aarhus C i Studsgade 36 .Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig i din livssituation. Ring til mig på tlf.: 2690 3000 eller send en mail på: tina@1-floor.dk.

Pris – Varighed : 8 uger, hvor du kommer 1- 2 timer om ugen. Pris: 6.995,- kr. (hvis din arbejdsgiver betaler kurset tilskrives beløbet moms), men andre forløb kan aftales. Hvis du vil se, hvad Mindfulness er, og hvem jeg er, før du beslutter dig for et længere kursusforløb, er du velkommen på et af mine hold. Ring eller sms for at booke en tid.

__________________________________________________________________________________________________________

Kursus 8 ugers klassisk mindfulness forløb kl. 16.00 – 18.30 Efterfølgende mødes vi 7 uger frem! se under kurser.
Kunne du tænke dig at gøre meditation til en del af din hverdag?
 Så har du nu en unik mulighed for at få det ønske opfyldt gennem et 8 ugers forløb, hvor der er fokus på fordybelse og indre ro. Forløbet er bla. baseret og bygget op omkring Mindfulness Basic, som er udviklet af Mark Williams, John Teasdale, Zindal Segal og Jon Kabat-Zinn, hvor der er fokus på at få opbygget et solidt fundament, som du arbejder ud fra. Kurset er for både øvede og nybegyndere, og selvom du er én af dem, som aldrig har prøvet at meditere før, vil du allerede efter de første par gange mærke en forskel. Jeg guider dig gennem øvelserne så du ved præcis, hvad du skal gøre, også når du fortsætter meditationen derhjemme.

Du vil hurtigt opleve, hvor let det er at lade roen tage over. Vi mødes en eftermiddag om uge, hvor du øver sammen med resten af gruppen. Hver gang vi mødes, får du mulighed for at afprøve forskellige former for meditation, mindfulness og aktiv meditation. Jeg har hver gang nye øvelser med, og der er altid sat tid af til, at du kan stille spørgsmål og få feedback undervejs.
Det praktiske: Vi mødes i en lille gruppe én gang om ugen over en periode på 8 uger. Her fordyber vi os sammen i temaer, der knytter sig til personlig udvikling og meditation. Forløbet er både for nybegyndere og øvede.
Der vil være hjemmearbejde i form at meditationer (I vil få udleveret indtalt cd el. lok ind til hjemmeside), og der vil være andre øvelser, som indgår i jeres hverdagsaktiviteter.

Næste forløb starter __________ kl.16.30-19.00 og 8 uger frem! Hver session varer 2½ time og foregår i de skønne lokaler i Studsgade 36, 8000 Aarhus C. Gruppens størrelse min.4 max.8. deltager Pris: Hele forløbet koster 3.500 kr. I de 8 uger kurset varer, kan du frit deltage på alle mine andre hold i mindfulness, meditation og der er en stilhed/fordybelsesdag med også. Ring eller mail: mobil +45 2690 3000 mail.tina@1-floor.dk