fotoSamsø2014-06-15 11.22.51LIVSFORANDRENDE SILENT MINDFULNESS RETREAT PÅ SAMSØ 

Stilheds og fordybelse Retræte 

Foråret 2023 : Den 5. – 7. maj –  2  pladser tilbage

Ny dato til efteråret er på vej  🙂

Tilmeld dig venligst i formularen nederest på siden

Silent Retreat på Samsø er tre dage, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv.

Ved hjælp af stilhed, mindfuldness, mindfuld yoga, opmærksomhed på åndedrættet, fysisk lette aktiviteter og en sund og afbalanceret antiinflammatorisk kost sammensat af råvarer fra Samsøs skattekiste får du en perfekt ramme for udforskning af dine indre ressourcer. Samtidig bliver du bevidst omkring dine tanker, og hvordan de ofte styrer dig.

På denne Silent Retreat lader vi stilheden tage over. Vi trækker os tilbage fra alt dét, der til daglig distraherer og stresser os og tager ophold på det smukke retreatcenter, Center for Indre Frihed, på Samsø.

Centret ligger som en oase i det åbne landskab med smuk natur, højt til himlen og god jordforbindelse. Du vil sikkert som jeg opleve, at der sker noget helt magisk, når man befinder sig på en ø omgivet af hav. Vi bliver naturligt centrerede og afslappede, for her er der ingen steder at tage hen, intet vi skal nå og ingen der stiller krav. Det bliver tre dage, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv og din indre kerne samt observerer dig selv på et dybere niveau.

Silent Retreat starter fredag midt på dagen og slutter søndag over middag.

Du rådes til at slukke for mobilen og computeren, og hvad der ellers distraherer dig fra at være tilstede i nuet.
Gør familie og venner opmærksomme på, at du ikke kan træffes. Udlever mit telefonnummer til nødstilfælde.

Silent Retreat er et trygt og roligt forløb, hvor jeg guider dig hele vejen. Du bliver tilbudt en times 1-1 session med mig eller min assistent, i løbet af weekenden hvis du får brug for det. Jeg laver selv al maden med råvarer fra Samsøs skattekiste, så du vil få fyldt kroppen med masser af sund og nærende vegetarisk/organisk og antiinflammatorisk mad. Samtidig holder vi os fra dagligdagens stimulanser som fx kaffe, sukker og alkohol.

Jeg håber, du har lyst til at deltage i denne unikke, udfordrende og skønne oplevelse med mulighed for at trække dig helt tilbage og give fuld opmærksomhed til dit indre liv.

Niveau : Let øvede/øvede –  Det er en fordel du har været på et af mine retreats før, eller har deltaget på et mindfulness kursus eller dyrker meditation, eller anden form for mindfulness/meditations praksis/træning.  

Din facilitator på kurset er mindfulness-instruktør, coach, psykoterapeut, yogalære, og kok Tina Bakke.

Tilmelding: Du får tilsendt tilmeldingsskema og information angående betaling, hvis du sender en mail til tina@1-floor.dk eller kontakter mig på telefon 26 90 30 00, hvor du også kan få yderligere information, eller tilmeld dig i kontaktskemaet nederst på siden

Næste gang 2023 :Den 5. – 7. maj 2014-06-15 11.25.062014-06-15 11.23.04

Priserne er incl. 2 overnatninger, al forplejning samt undervisning og en individuel session.

Vil I dele et dobbeltværelse er prisen: kr. 4.500,- pr. pers. og et enkeltværelse koster kr. 5.600,- pr. pers.
Bindende tilmelding sker ved indbetaling af depositum på kr. 1.500,-  Som ikke er refunderbart
Små og overskuelige hold – max. 15 deltagere – sådan at holdstørrelsen ikke forstyrrer Retreatets formål – den visdom, der kommer ud af stilhed, langsomhed og roen.

Du skal selv sørge for transport til og fra Samsø og retreatcentret. Det kan du gøre ved at Cykle el. med Samsø Taxi 40601900.
Se info om færgeafgange og priser her: www.faergen.dk/ruter/samsoefaergen.aspx eller https://www.tilsamsoe.dk/sejlplan/

2013-09-21 17.20.33Ring 26903000 for spørgsmål og / eller send din tilmelding til tina@1-floor.dk.

Glæder mig til at møde dig.

De kærligste hilsner Tina Bakke

Rejsegarantifonden:
Rejsen inkl. kursus sælges af 1 Floor / TBFN ApS, som er registreret med nr. 2875 i Rejsegarantifonden. Rejsen er derved omfattet af Rejsegarantifondens dækning.