LIVSFORANDRENDE SILENT MINDFULNESS RETREAT PÅ SAMSØ
Stilheds og fordybelse Retræte 2014-06-15 11.22.51

Et 4 dags retreat d. 6.- 9. juni 2024

Fuldt  booket ! Obs. Der er kommet et afbud på en plads i et dobbeltværelse med en anden deltager, tilmeld dig i formularen nederest på siden !  

Tilmeld dig venligst i formularen nederest på siden

Tag med på en 4 dages forlænget weekend med mindfulness, antiinflammatorisk kost og ro

Her skal du udelukkende fokusere på dig selv.

Dette retreat er til dig, der ønsker at komme hjem i dig selv, vil forkæle dig selv eller bare er nysgerrig på din egen udvikling. Det er også for dig, som måske er stresset eller presset af livet på anden vis.

fotoSamsøUanset årsagen så vil du her opleve:

 • nærvær og ro
 • at du mærker din krop på en helt ny måde
 • at du får skabt klarhed, fordybelse og ny indsigt
 • et rum, der kun er for dig
 • time out til at mærke efter, hvor du er i dit liv, og hvad du har brug for at fokusere på
 • styrkelse af din indre ro og styrke
 • ny dyb forbindelse med dig selv
 • ny følelse af robusthed og egenomsorg

Under opholdet, hvor du går i stilhed fra torsdag eftermiddag til søndag middag, bliver du forkælet med lækker vegetarisk mad hentet direkte fra markerne på Samsø. Maden bliver tilberedt med kærlighed, og der lægges særlig vægt på, at den detoxer og virker antiinflamatorisk, så du kan rense ud og måske få nye gode vaner med hjem. Vi holder os fra dagligdagens stimulanser som kaffe, sukker og alkohol. I stedet (fylder jeg din krop med) får du sund økologisk og vegetarisk nærende mad

Der er yoga morgen eller aften hver dag, og hver dag starter med meditation.

I løbet af weekenden får du:

 • intensiv træning i mindfulness meditation.
 • blid yoga.
 • tid til fordybelse, refleksion, integration inde eller ude i de smukke omgivelser.
 • detox af din krop.
 • afbalanceret antiinflammatorisk kost.
 • stilhed og ro.

Du er gennem hele forløbet i professionelle hænder og trygge omgivelser.

Ved hjælp af stilhed, mindfulness, blid yoga, opmærksomhed på åndedrættet, fysisk lette aktiviteter og en sund og afbalanceret antiinflammatorisk kost får du en perfekt ramme for udforskning af dine indre ressourcer.

På Samsø lader vi stilheden tage over. Vi trækker os tilbage fra alt dét, der til daglig distraherer og stresser os og tager ophold i smukke landlige omgivelser på Center for Indre Frihed.
Centret ligger som en oase i det åbne landskab med smuk natur, højt til himlen og god jordforbindelse. Du vil sikkert som jeg opleve, at der sker noget helt magisk, når man befinder sig på en ø omgivet af hav. Vi bliver naturligt centrerede og afslappede, for her er der ingen steder at tage hen, intet vi skal nå, og ingen der stiller krav. Det bliver tre dage, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv og din indre kerne samt observerer dig selv på et dybere niveau.

Du vil opleve, at du bliver bevidst om dine tanker, og hvordan de ofte styrer dig. Det kan være skræmmende pludselig at kunne mærke sig selv igen, når den daglige larm fortoner sig. Du skal derfor vide, at retræten er et trygt og roligt forløb, hvor jeg guider dig hele vejen. Hvis du oplever ubehag, er jeg der for dig.

Jeg laver selv al maden med råvarer fra Samsøs skattekiste.

Jeg håber, du har lyst til at deltage i denne unikke, udfordrende og skønne oplevelse med mulighed for at trække dig helt tilbage og give dig selv og dit indre liv fuld opmærksomhed.

Jeg hedder Tina Bakke og er uddannet mindfulness-instruktør, coach, psykoterapeut, yogalærer og kok samt traumeterapeut, og jeg vil være din facilitator under hele forløbet og har stor erfaring med afholdelse af retreat, dette er mit 10 år.

Priserne er incl. 3 overnatninger, al forplejning samt undervisning og en individuel session.

Vil I dele et dobbeltværelse er prisen: kr. 4.900,- pr. pers. og et enkeltværelse koster kr. 5.900,- pr. pers. Når alt er udsolgt og den sidste faktura er betalt ca. 30 dage før afholdelse , er pengene ikke refundbart 
Bindende tilmelding sker ved indbetaling af depositum på kr. 1.500,-  Som ikke er refunderbart 
Små og overskuelige hold – max. 14 deltagere – sådan at holdstørrelsen ikke forstyrrer Retreatets formål – den visdom, der kommer ud af stilhed, langsomhed og roen.

Du skal selv sørge for transport til og fra Samsø og retreatcentret. Det kan du gøre ved at Cykle el. med Samsø Taxi 40601900.
Se info om færgeafgange og priser her: www.faergen.dk/ruter/samsoefaergen.aspx eller https://www.tilsamsoe.dk/sejlplan/

2013-09-21 17.20.33Ring 26903000 for spørgsmål og / eller send din tilmelding til tina@1-floor.dk.

Niveau: 
Det er en fordel, hvis du har dyrker meditation eller har anden form for kendskab til mindfulness- og/eller meditationstræning. Men alle er velkomne og kan deltage…​

PROGRAM:
Forløbet starter torsdag midt på dagen og slutter søndag eftermiddag. Vi prøver at tilpasser os færgetiderne.

Dette er det foreløbige program:

Torsdag
Kl. 13.00 – 14.00 Ankomst og indkvartering, afhængig af hvor I kommer fra i landet
Kl. 14.00 – 16.00 Frokost – velkomst og introduktion – meditation – stilheden indledes, hvis I ønsker det, kan også vente til senere.
Kl. 16.00 – 18.00 Egen tid
Kl. 18.00 – 19.00 Aftensmad
Kl. 20.00 – 21.00 Guidede meditationer

Fredag og Lørdag
Kl. 07.00 – 22.00 Meditationer, silent walks, mindful yoga, 1-1 session hvis det er ønsket.

Søndag
Kl. 07.00 – 12.00 Fortsat stilhed, mindful yoga, silent walks og meditationer
Kl. 12.00 – 13.00 Frokost
Kl. 13.00 – 14.00 Stilheden brydes. Vi deler vores oplevelser
Senest kl. 15.00 – Afslutning og oprydning af dit værelse – farvel og tak for denne gang

Bemærk: du rådes til at slukke mobil og computer, men du kan give mit telefonnummer til familie og venner

Indkvartering:
Du bor på et skønt retreatcenter, som ligger væk fra al støj, og du vil ikke få kontakt med andre mennesker, med mindre du går tur alene. Der er 15 minutters gang til stranden, og du kan gå lange ture over markerne helt for dig selv eller i gruppen sammen med mig. Det er en gammel gård, der er totalt istandsat med respekt for alle detaljer. Du kan vælge enten et enkeltværelse eller at bo to sammen, der er enkeltsenge på alle værelser. Der er 3 separate toiletter og 3 brusekabiner. Soveafdelingen er for sig selv i en af længerne, og der er spisestue og et stort fællesrum. Derudover er der en stor meditationssal på første sal, som du også kan opholde dig i udenfor de fælles meditationer/yoga undervisning tider.

Adresse: 
Inspiratoriet
Sildeballe 17
8305 Samsø​

Tilmeldingsfrist: 14 dage før afholdelse

Glæder mig til at møde dig.

De kærligste hilsner Tina Bakke

Rejsegarantifonden:
Rejsen inkl. kursus sælges af 1 Floor / TBFN ApS, som er registreret med nr. 2875 i Rejsegarantifonden. Rejsen er derved omfattet af Rejsegarantifondens dækning.