Jeg er flere gange blevet spurgt til opskriften på min dahl-suppe, så den får I her. Suppen kan suppleres med alt slags tilbehør, som eksempelvis kylling, skaldyr, hvid fisk og grøntsager. Kontakt mig endelig, hvid du har spørgsmål 🙂
Opskriften her er til 4 personer.
Ingredienser:
- 2 løg
- 4 dl røde linser
- 8-10 dl vand (afhænger af hvilken konsistens man ønsker)
- 1 dåse kokosmælk
- 1 spsk. Hvidvinseddike
- 2 cm ingefær
- 1-2 tsk. Karry
- 2 tsk karry pasta
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk soja
- 1 spsk. østerssauce (kan undlades)
- Himalaya salt og peber
Fremgangsmåde:
- Skræl og hak løgene fint og steg dem i olie, tilsæt karry gerne så det bliver ristet godt af.
- Herefter kommes linserne og vand i gryden sammen med resten af krydderierne. Lad det koge i ca. 20 min, tag det af varmen og kom kokosmælken i og blend det hele.
- Kom nu evt. kartofler, jordskokker eller andre grønsager i og lad det koge i 5 min
- Smag til med salt og peber samt evt. chilli .
God appetit og nyd hver en mundfuld 🙂
Kærligst,
Tina Bakke
Seneste kommentarer