Jeg er flere gange blevet spurgt til opskriften på min dahl-suppe, så den får I her. Suppen kan suppleres med alt slags tilbehør, som eksempelvis kylling, skaldyr, hvid fisk og grøntsager. Kontakt mig endelig, hvid du har spørgsmål 🙂

Opskriften her er til 4 personer.

Ingredienser: 

  •  2 løg
  • 4 dl røde linser
  • 8-10 dl vand (afhænger af hvilken konsistens man ønsker)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 spsk. Hvidvinseddike
  • 2 cm ingefær
  • 1-2 tsk. Karry
  • 2 tsk karry pasta
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk soja
  • 1 spsk. østerssauce (kan undlades)
  • Himalaya salt og peber

Fremgangsmåde: 

  1. Skræl og hak løgene fint og steg dem i olie, tilsæt karry gerne så det bliver ristet godt af.
  2. Herefter kommes linserne og vand i gryden sammen med resten af krydderierne. Lad det koge i ca. 20 min, tag det af varmen og kom kokosmælken i og blend det hele.
  3. Kom nu evt. kartofler, jordskokker eller andre grønsager i og lad det koge i 5 min
  4. Smag til med salt og peber samt evt. chilli .

God appetit og nyd hver en mundfuld 🙂

Kærligst,
Tina Bakke