Kære alle

Jeg har oplevet en stor interesse i stilhed, og hvad stilheden kan gøre ved os mennesker, hvis vi dyrker den, og hvor det glæder mig.

Før jul blev jeg kontaktet af en journalist fra Kristeligt Dagblad, der gerne ville interviewe mig til en artikel, der netop havde stilhed i fokus. I forbindelse med artiklen har journalisten også talt med en teologistuderende og en tidligere overrabbiner, der begge dyrker stilheden, samt en fremtidsforsker. Ligesom mig giver de deres bud på, hvad stilheden kan give os i vores støjende samfund. Jeg synes artiklen er rigtig god, og journalisten har virkelig formået at belyse stilhed for mange forskellige sider og vinker. Har du lyst til at læse den, kan det gøres lige her.

Hvis du selv har mod på at prøve at dyrke stilheden, så skal du måske med på et af mine stilent retreats. Lige nu har jeg ledige plaser til min silent retreat på Samsø fra den 5. juni til den 7. juni. Det er tre dage, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv. På dette retreat lader vi stilheden tage over, vi trækker os tilbage fra alt dét, der til dagligt distraherer og stresser os. Du kan læse meget mere om mine silent retreats og finde oplysning om tilmelding her.

Kærligst,
Tina Bakke