Kære alle

Jeg håber, at I har haft en fantastisk start på det nye år! Mit år startede i skønne Malaga med gode venner. Selvom ferie er dejligt, så nyder jeg bestemt også at være tilbage i min lokaler i Studsgade, hvor jeg allerede har afholdt flere mindful meditationshold.

Integrativ krops- og psykoterapi
Som en del af min praksis tilbyder jeg integrativ krops- og psykoterapi, og jeg har i forbindelse med det nye år åbnet op for tilgang af ny klienter til min terapi.

Mit terapeutiske arbejde tager afsæt i integrativ terapi, der er en holistisk terapeutisk retning, som arbejder med både krop, sind og ånd. Målet er at skabe balance mellem tanker og følelser ved at afstresse spændinger i kroppen og arbejde med uhensigtsmæssige tankemønstre. Med udgangspunkt i dit liv og de udfordringer du står overfor, løsner vi op for dine spændinger og finder frem til de mere grundlæggende årsager til dine udfordringer. Du kan læse meget mere om min terapi på min hjemmeside her.

8 ugers klassisk mindfulness kursus
Ønsker du at gøre meditation til en del af din hverdag? Kickstart det med et 8 ugers kursusforløb, hvor der er fokus på fordybelse og indre fred. Fra den 20. oktober 2020 og de efterfølgende 7 tirsdage, vil jeg afholde et 8 ugers klassisk mindfulness kursus. Kurset er både for øvede og nybegyndere, og du vil i løbet af kurset blive undervist og trænet i, hvordan du kan integrere mindfulness i dit liv. Jeg kommer til at guide dig gennem øvelserne, så du ved præcis, hvad du skal gøre, også når du fortsætter meditationen derhjemme. Gennem forløbet vil du blive undervist i de 7 klassiske mindfulness-principper, forskellige mindfulness-teknikker samt de pædagogiske principper bag.

Hver undervisningsgang varer 2,5 time, og foruden de ugentlige undervisningsgange vil der være hjemmearbejde i form af meditationer, så du får meditationen ind under huden, og lader det blive en integreret del af din hverdag. Du kan læse meget mere om mine 8 ugers klassiske mindfulness kurser her.

Jeg holder ferie fra den 12. februar til og med den 16. februar, jeg er tilbage igen mandag i uge 8, hvor det igen er muligt at booke tid hos mig.

De kærligste hilsner,
Tina Bakke