Kære alle

Som nogen af jer måske allerede har set på både min Instagram og Facebook, så har jeg i forbindelse med en artikel til Berlinske fået lov til at udtale mig om det at være i stilhed, og hvad det kan gøre for os. Foruden mig har Anne Lise Kjær fra trendbureauet Kjaer Global og formand for foreningen “Vi elsker stilhed” Camilla Lærkesen sat deres ord på stilhed, og hvorfor den er så vigtig i vores samfund. Jeg synes selv, at artiklen er blevet super godt, så hvis I skulle have lyst til at læse den og blive lidt klogere på, hvad stilhed er for en størrelse, så den kan læses her.

Har du selv mod på at prøve tre dage i stilhed? Lige nu har jeg 5 ledige plaser til min silent retreat på Samsø fra den 5. juni til den 7. juni. Det er tre dage, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv. På dette retreat lader vi stilheden tage over, vi trækker os tilbage fra alt dét, der til dagligt distraherer og stresser os. Du kan læse meget mere om mine silent retreats og finde oplysning om tilmelding her.

Kærligst,
Tina Bakke