Kære alle

Julen er ved at være over os, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for de stunder, som vi har delt sammen i 2019!

Stilheds-/fordybelsesdage i 2020
I 2020 afholder jeg igen stilheds-/fordybelsesdage af 3 timers varighed. Der er ledige pladser på følgende datoer:

  • Søndag den 19. januar 10-13
  • Søndag den 22. marts 10-13
  • Søndag den 26. april 10-13
  • Søndag den 24. maj 10-13

Længes du efter indre ro og nærvær, og har du mod på et par timer i stilhed? Så er det stilheds-/fordybelsesdagene, du skal prøve. I løbet af de tre timer kommer vi bl.a. til at træne din bevidsthed til at opleve dig selv på en ny måde, vi træner mindful yoga, og vi arbejder med, at du finder fred og ro gennem vejrtrækningsteknikker og mindfulness meditation. Dagen er både for nybegyndere og erfarne udøvere, så alle kan være med. Du kan læse meget mere om stilheds-/fordybelsesdagene og finde oplysninger om tilmelding her.

Mindfulness meditation onsdag morgen
Jeg åbner endnu en gang op for tilbuddet om mindfulness meditation hver onsdag morgen fra 9-10. Første gang bliver onsdag den 8. januar.

På holdet vil du lære, hvordan du træner mindfulness gennem kroppen og åndedrættet sådan, at du kan modvirke stress, berolige dig selv samt åbne dig selv op for glæde, ro og nærvær. Holdet er både for dig, der har stor erfaring med meditation og dig, der er nybegynder og uerfaren indenfor mindfulness. Du kan læse meget mere om min mindfulness meditation samt finde oplysninger om tilmelding her.

Ledige pladser til silent retrat i juni
Skal 2020 være året, hvor du udfordrer dig selv og dit sind med en silent retreat? Da mit retreat i maj hurtigt blev udsolgt, har jeg valgt at afholde endnu et silent retreat i juni. Derfor har jeg lige nu 5 ledige pladser på mit silent retreat på Samsø fra den 5. juni til den 7. juni.

Silent Retreat er tre dage, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv. På dette retreat lader vi stilheden tage over, vi trækker os tilbage fra alt dét, der til dagligt distraherer og stresser os. Du kan læse meget mere om mine silent retreats og finde oplysning om tilmelding her.

 

Jeg går på juleferie fra den 20. december 2019 til den 7. januar 2020, hvor det igen er muligt at booke en tid hos mig.

 

Med ønsket om en mindful, kærlig og glædelig jul samt et lykkebringende nytår,
Tina Bakke