Tiden er inde til en ansigtsløftningBillede 3

Min hjemmeside er ikke, hvad den har været. Den har svært ved at følge med tiden, går for langsomt, forstår ikke den nymodens teknik og uanset hvad jeg lægger på af berigende indlæg, så kan alderen ikke længere skjules. Derfor er tiden nu kommet til en ansigtsløftning.

Det betyder, at hjemmesiden bliver lukket ned for en periode, inden den som en anden fugl Phønix igen opstår. I mellemtiden kan du finde de fleste informationer her på bloggen, og du er selvfølgelig altid velkomme til at ringe eller maile til mig, hvis du har spørgsmål.

Grundkursus i mindfulness starter 3/3

Kunne du tænke dig at gøre meditation til en mere integreret del af din hverdag? Har du selv forsøgt dig med forskellige mindfulness-øvelser uden større held? Så er tiden måske inde til, at du skal tage med på en 8-ugers rejse, hvor du bliver dybere funderet i mindfulness og lærer teorien bag. Med afsæt i Jon Kabat-Zinns teorier guider jeg dig gennem meditations- og yogateknikker, der modvirker stress samt skaber balance og velvære i din krop og i dit sind. Vi mødes til teori og praktiske øvelser i 2 ½ time om ugen. Derudover kan du frit deltage i alle meditations- og yogasessioner, som jeg afholder i løbet af de 8 uger samt en stilheds/fordybelsesdag på 3 timer.

Opstart torsdag den 3. marts 2016 kl. 16.30 – 19.00.

Pris 2.600 kr., som betales ved kursets start.

Stilheds/fordybelsesdage 6/3 og 3/4 samt d. 6 april (se under workshop)

3 timer i stilhed, hvor du koncentrerer dig om dig selv ved hjælp af mindfulness, meditation og blide yogaøvelser.

Der er kun ét at sige – PRØV DET – kr. 350,- pr. gang.2036-01-01 00.01.10

Har du mod på mere, så er næste step et Silent Retreat på Samsø

Silent Retreat på Samsø er tre dage, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv.

Ved hjælp af stilhed, mindfuldness, mindfuld yoga, opmærksomhed på åndedrættet, fysisk lette aktiviteter og en sund og afbalanceret kost sammensat af råvarer fra Samsøs skattekiste får du en perfekt ramme for udforskning af dine indre ressourcer.

HVER UGE

Meditation tirsdag kl. 8.00 og  kl. 16.30

Mindfull yoga onsdag kl. 9.00

De kærligste hilsner

Tina