På denne Mindful Silent Retreat lader vi stilheden tage over. Vi trækker os tilbage fra alt dét, der til daglig distraherer og stimulerer os på det smukkeste retreatcenter, Center for indre frihed, på Samsø.

Centret ligger som en oase i det åbne landskab med smuk natur, høje himler og god jordforbindelse. Og så sker der noget helt magisk, når man befinder sig på en ø, – omgivet af hav bliver vi naturligt centrerede, der er ingen steder at tage hen, intet vi skal nå og vi får nemmere ved at synke ind i vores sande selv. Jeg har lige været derovre, – der er så smukt og fredfyldt.

Næste gang: Den 26. – 28. september 2014

Det bliver tre dage, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv og din indre kerne, samt observerer dig selv på et dybere niveau.

Stilhed, opmærksomhed på åndedrættet, fysisk lette aktiviteter, mindfulness øvelser samt mindful yoga/stræk, vil tilsammen give dig en perfekt ramme for udforskning af dine indre ressourcer. Samtidig bliver du bevidst omkring dine tanker og hvordan de ofte styrer dig.

På denne Silent Retreat får du detoxet kroppen. Det gør jeg ved at fylde din krop med sund og nærende mad. Samtidig holder vi os fra dagligdagens stimulanser som fx kaffe, sukker og alkohol. Jeg laver selv alt maden med råvarer fra Samsøs skattekiste, så du vil få masser af sund vegetarisk/organisk mad. Mad, der ikke stimulerer det sympatiske nervesystem, hvor det meste af maden baserer sig på raw food princippet.

Du rådes til at slukke for mobilen og computeren, og hvad der ellers distraherer dig fra at være tilstede i nuet. Det er et roligt og trygt forløb, og du vil blive tilbudt en time 1-1 session i løbet af weekenden.

Silent Retreat starter fredag midt på dagen og slutter søndag over middag.

Jeg håber, du har lyst til at deltage i denne unikke, udfordrende og skønne oplevelse med mulighed for at trække dig helt tilbage, og give fuld opmærksomhed til dit indre liv. Din facilitator er: Mindfulness Coach og kok, Tina Bakke

Priserne er incl. 2 overnatninger, al forplejning samt undervisning og en individuel session.

Vil I dele et dobbeltværelse er prisen: kr. 2.900,- pr. pers. og et enkeltværelse koster kr. 3.700,- pr. pers. (firmaer tillægges moms)
Du skal selv sørge for transporten til og fra Samsø og retreatcentret. Samsø har to taxaselskaber : Johns Taxa 21210023 eller Samsø Taxi 40601900.

Se info om færgeafgange og priser her: www.faergen.dk/ruter/samsoefaergen.aspx

Ring 26903000 for spørgsmål og/eller send din tilmelding til tina@1-floor.dk. Du vil da få tilsendt et tilmeldingsskema og information angående betaling.