Nyhedsbrev
februar/marts 2019

MIDLERTIDIG ADRESSE

Da jeg desværre ikke kunne blive i mine hidtidige lokaler, er jeg for en kort periode flyttet ind i Mejlgade 95, 4. sal (opgangen har elevator).
Hold øje med min hjemmeside www.1-floor.dk, hvor jeg slår min nye adresse op, så snart alt er på plads. Jeg bliver i latinerkvarteret.

STILHEDS-/FORDYBELSESDAG

Søndag den 24. marts 3 timer kl. 10-13. Pris 350,- kr.

For den erfarne udøver afholder jeg en 5-timers stilheds-/fordybelsesdag søndag den 5. maj kl. 9.30-14.30. Pris: 495,- kr.

Beløbet betales ved tilmelding på MobilePay til 26 90 30 00. Prisen inkluderer te, frugt, nødder/snack og en vegetarisk let frokost.

OBS! 2 PLADSER PÅ SILENT RETREAT PÅ SAMSØ 17. – 19. MAJ – se hjemmeside.

OPLEV DE UGENTLIGE MINDFULNESS/MEDITATIONS HOLD:

Uanset om du ønsker at opnå eller blot holde fast i en fast meditationspraksis er de ugentlige hold onsdag kl. 9.00 – 10.00 eller torsdag kl. 17.00 – 18.00 en god idé.

Du vil lære, hvordan du træner mindfulness gennem kroppen og åndedrættet, sådan at du kan modvirke stress, berolige dig selv samt åbne dig selv op for glæde, ro og nærvær.

Undervisningen indeholder en blid og rolig bevægelsesyoga, vejrtrækningsøvelser, siddende eller liggende meditation samt en afsluttende afspænding.

Jeg giver dig en konkret og grundig guidning med fokus på accept og åbent kærligt hjerte, sådan at du efterhånden vil finde dybde i denne enkle praksis.

Holdet er åbent for alle. Både dig, der har stor erfaring og allerede praktiserer og dig, der endnu er ny og uerfaren i mindfulness, men som gerne vil nyde godt af den effekt denne form for meditation giver os.

Dette hold kræver ingen kendskab til mindfulness eller meditation, blot lysten til at træne sammen med andre og blive inspireret til at holde fast i en ugentlig praksis, hvilket er det absolut sværeste at gøre selv , men som jeg har stor erfaring i at hjælpe mennesker med.

Håber vi ses

Kærligst Tina Bakke