8 ugers klassisk mindfulness kursus .

Starter —————- kl.16.00 – 18.30 og de efterfølgende 7 tirsdage.
Hvis du bliver forhindret i at deltage en af ​​datoerne, så løser vi det.

Kunne du tænke dig at gøre meditation til en del af din hverdag?
Så du har nu en enestående mulighed for at opnå den ønskede opfyldelse gennem et 8 ugers kursus, hvor der er fokus på fordybelse og indre fred. Forløbet er bl.a. bygget op og baseret på strukturen i Mindfulness Basic, udviklet af Mark Williams, John Teasdale, Zindal Segal og Jon Kabat-Zinn, med fokus på at opbygge et solidt fundament, hvorfra du arbejder.

  • Kurset er for både øvede og nybegyndere.
  • Selvom du aldrig har mediteret før, vil du efter de første par gange mærke en forskel.
  • Jeg guider dig gennem øvelserne, så du ved præcis, hvad du skal gøre, også når du fortsætter meditationen derhjemme.
  • Du vil hurtigt opleve, hvor let det er at lade roen tage over
  • Du bliver undervist og trænet i, hvordan du kan integrere mindfulness i dit liv
  • Du kan komme og øve på mine ugentlige hold
  • Du bliver undervist i de 7 klassiske mindfulness-principper
  • Din egen helt personlige og integrative træning i mindfulness
  • Du får undervisning i forskellige mindfulness-teknikker og de pædagogiske metoder bag dem
  • Du får et 3 timers stilhed fordybelse dag

Vi mødes en eftermiddag i ugen hvor du arbejder sammen med resten af ​​gruppen. Hver gang vi mødes, vil du være i stand til at teste forskellige former for meditation, opmærksomhed og aktiv meditation.
Jeg har hver gang nye øvelser, og du har altid tid til at stille spørgsmål og få feedback undervejs.

Det praktiske : Vi mødes i en lille gruppe en gang om ugen i en periode på 8 uger. Hvor vi fordyber os sammen i temaer der henvender sig til personlig udvikling og meditation.

I programmet er der herudover en lørdag el. Søndag (som du selv vælge blandt dem jeg udbyder), som er en dag med fordybelse i stilhed, hvor jeg leder dig igennem dagen.

Kurset er både for begyndere og og dig der er øvede og som ønsker at genoptag din mindfulness praksis

Der vil være hjemmearbejde i form af meditationer (du vil modtage log ind til min hjemmesiden), og der vil være andre øvelser, der er en del af dine daglige aktiviteter.

Gruppens størrelse Min. 6. max 9. Deltagere Hver mødegang varer 2½ time og foregår i mine flotte lokaler i Studsgade 36, 8000 Aarhus C. Pris: 3.500 kr. alt incl.
I de 8 uger kursus varer, kan du deltage frit på alle mine andre hold i mindfulness meditation plus en fordybelse dag i stilhed se her https://1-floor.dk/workshops/

For yderligere info og spørgsmål

Tjek www.1-floor.dk eller kontakt Mindfulness instruktør Tina Bakke på mail tina@1-floor.dk eller tlf. 2690 3000

_______________________________________________________________________________________________________

FLEKSIBELT INDIVIDUELT MINDFULNESS-FORLØB

Der er tidspunkter i ens liv, hvor dét at melde sig på et ugentligt hold og møde op hver torsdag kl. 17.00 bare ikke kan forenes med ens nuværende arbejdsliv, fritidsinteresser og familieliv. Netop derfor tilbyder jeg fleksible individuelle Mindfulness-forløb, hvor undervisningen ligger præcis, når det passer ind i din hverdag.

Et fleksibelt individuelt Mindfulness-forløb tager udgangspunkt i lige præcis dér, hvor DU er i dit liv lige nu. Med et individuelt forløb er der mulighed for at komme helt i dybden med dine tanker, følelser og udfordringer. Vi planlægger forløbet med udgangspunkt i dig, og der er i undervisningen 100% fokus på din situation. Samtidig får du værktøjer, du kan tage med dig videre i livet og bruge aktivt i din hverdag.

Pris:Fleksibelt individuelt Mindfulness-forløb : Individuel session( 1,15 time): kr. 600,- 5 x kr. 2800,-

Et individuelt Mindfulness-forløb foregår i mine lokaler i Studsgade 36, Aarhus C. Kontakt mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig i din livssituation. Ring til mig på tlf.: 2690 3000 eller send en mail på: tina@1-floor.dk.

_______________________________________________________________________________________________________

FÅ ET 8 UGERS INDIVIDUELT MINDFULNESSFORLØB TILPASSET DIN KALENDER

Et individuelt Mindfulnessforløb kan være en god investering – både for dig selv og for den virksomhed, du er ansat i.

Et Mindfulnessforløb hjælper dig med at finde ro og få overskud i en stresset hverdag. Du lærer teknikker – ofte små enkle tricks, som du kan tage med dig videre i livet og bruge aktivt i din hverdag. Et individuelt Mindfulnessforløb er en god investering i resten af dit liv.

Jeg tilbyder individuelle Mindfulnessforløb, hvor undervisningen foregår præcis, når det passer ind i din hverdag. Et individuelt Mindfulness-forløb tager udgangspunkt i dig lige præcis dér, hvor DU er i dit liv lige nu.

Når du vælger et individuelt forløb, får du ud over øvelser i Mindfulness og guidede meditationer rig mulighed for at komme i dybden med dine tanker, følelser og udfordringer. Vi planlægger forløbet sammen, selvfølgelig med afsæt i dine ønsker og forventninger, og der vil i undervisningen være 100 % fokus på din situation. Du får udleveret CD’er med guidede meditationer samt skriftligt materiale, der gør det nemmere for dig fortsat at lade Mindfulness være en integreret del af din hverdag.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage ud over lysten til at lære at være mere bevidst tilstede i nuet. For at få mest muligt ud af undervisningen anbefaler jeg, at du sætter ca. 30 minutter af hver dag til øvelser hjemme.

Et individuelt Mindfulnessforløb foregår i mine lokaler i Aarhus C i Studsgade 36 .

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig i din livssituation. Ring til mig på tlf.: 2690 3000 eller send en mail på: tina@1-floor.dk.

Pris: Varighed : Jeg anbefaler 8 uger, hvor du kommer 1- 2 timer om ugen. Pris: 6.995,- kr. (hvis din arbejdsgiver betaler kurset tilskrives beløbet moms), men andre forløb kan aftales.

Hvis du vil se, hvad Mindfulness er, og hvem jeg er, før du beslutter dig for et længere kursusforløb, er du velkommen på et af mine hold. Ring for at booke en tid.

__________________________________________________________________________________________________