NYHEDSBREV – SEPTEMBER 2016buda

Kom helt i balance – Torsdag den 22. september kl. 19 byder jeg velkommen til kropsterapeut Lene Peugeot, som vil fortælle om et liv i balance med de rigtige fedtsyrer. ”I de seneste årtier har vores daglige kost ændret sig en del. En af de største forandringer er, at vores kost har ændret sig fra at spise meget fisk med omega-3 til i dag at overkonsumere vegetabilske olier og bearbejdede fødevarer, som indeholder meget omega-6.

Dette fører til ubalance mellem disse to livsnødvendige fedtsyrer og giver os livsstilssygedomme som: Blodpropper, dårligt kredsløb, forhøjet blodtryk, åreforkalkning, kræft, ømme led, Alzheimers, depression, psoriasis, astma og allergi, sukkersyge, rynker og ældet hud.”

Kom og hør hvordan du kan komme i balance med Zinzino Balance Olie og shake.

og gøre noget godt for dig selv. Her vil være forskellige smagsprøver og gode tilbud.

Du kan starte aftenen med blid yoga fra kl. 17.45 – 18.45 til special pris: kr.85,-

Kl. 19.00 vil der blive serveret en dejlig suppe, mens min gode veninde Lene hjælpe os med at få det fulde overblik over vores fedtsyre-balance. Vi glæder os meget til at se jer.

Da der er et begrænset antal pladser, skal vi have din tilmelding senest 19. september på tina@1-floor.dk eller sms på 26 90 30 00.

Mindfulness-gå-hjem-møde – Har du hørt om mine mindfulness-gå-hjem møder?

Du kender det godt. Telefonen kimer uafbrudt. Kollegerne stiller spørgsmål. Chefen venter på de sidste salgstal. Der er møde om 10 minutter, og du skal nå at ringe til en vigtig kunde, inden mødet starter? Alt dét, du bliver udsat for på en helt almindelig arbejdsdag – spændende som udfordrende opgaver – kan være med til at banke dit stressniveau op. Ja, hele arbejdspladsens stressniveau kan stige kollektivt, hvis der generelt er en stresset stemning på arbejdspladsen.

Med et Mindfulness-gå-hjem-møde, skræddersyet specifikt til jeres arbejdsplads, lærer I at bringe stressniveauet ned i det daglige. Jeg guider jer igennem øvelser, som I kan gå direkte ud og bruge bagefter, og som med garanti vil skabe glæde og bedre trivsel på arbejdspladsen. Kontakt mig for et helt uforpligtende tilbud.

Stilheds-/fordybelsesdage Længes du efter mere indre ro og nærvær? Tør du prøve et par timer i fuld stilhed? Forbered dig på at finde fred og ro gennem åndedrætsteknikker, mindfulness og blide bevægelsesmeditationer.

Stilheds-/fordybelsesdage efteråret 2016:

Søndag den 11. september kl. 10 – 13

Søndag den 23. oktober kl. 10 – 13

Søndag den 20. november kl. 10 – 13

Mindst seks deltagere og højst 10. Pris: 350,- kr. inkl. te, frugt, nødder og en let vegetarisk ret. Beløbet betales ved tilmelding. Sted: Mejlgade 45, 2 sal. (baghuset) 8000 Aarhus C.

Silent Retreat Samsø – fredag den 28. oktober – søndag den 30.oktober 2016. Læs mere på www.1-floor.dk

Hver uge

Tirsdag – fredag kl. 6.30 – 18.30 Her kan du booke tider til Integrativ Terapi og individuelle mindfulness forløb.

HOLD:

Tirsdag kl. 8.00 – 8.55 Mindfulness meditation

Tirsdag kl. 9.05 – 10.05 Meditativ yoga

Torsdag kl.16.30 – 17.30 Mindfulness meditation

Torsdag kl.17.45 – 19.00 Meditativ yoga

HUSK du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål.