Bliv mindfulness allerede i sensommeren

Som noget nyt har vi fornøjelsen af at invitere til introhold i meditationens og yogaens værktøjer.

Åndedrætsteknikker og guidet siddende mindfulness meditation ved Tina Bakke og Svaroopa yoga ved Trine Fogh, hvor du vil blive introduceret til yogaens principper og nogle af svaroopa yogaens mange øvelser.

Introhold i Mindfulness v/Tina Bakke og Svaroopa Yoga v/Trine Fogh
Fredag den 10 august kl. 8:00 – 10:00
Fredag den 17 august kl. 8:00 – 10:00
Fredag den 28 september kl. 8.30 – 10.30
Fredag den 1 november kl. 8.30 – 10.30
Pris 150,- pr. Hold

Workshop i Mindfulness og Svaroopa Yoga
Søndag den 19. august og den 2 sep. kl. 10:00 – 15:00 incl. frokost fra Café Gaya, the og frisk frugt – pris kr. 595,-

Tilmelding til introhold og workshop sker via mail til tina@1-floor.dk med betaling til konto Reg.7110 konto nr. 1186865

Forbered dig på en dag hvor vi finder fred og ro.
Fred og ro gennem åndedrætsteknikker og Mindfulness meditation hvor du træner din bevidsthed til at opleve dig selv på en ny måde, hvor du er tilstede i nuet og ikke er fanget i tanker om fortid eller fremtid samt metoder der får dig til at være mere veloplagt, energifyldt og endnu smukkere.
Du vil også blive undervist i Svaroopa Yoga som er en meget blid, meditativ og terapeutisk form for yoga, some fjerner de dybeste lag af spændinger, både fysisk, psykisk og emotionelt. Det er en helt vidunderlig form for yoga at praktisere og du vil med sikkerhed gå fra yogaklassen allerede efter den første gang og
fornemme en anderledes følelse af afspændthed, veltilpashed og lethed i både din krop og dit sind. Svaroopa yoga vil hjælpe dig med at komme ned i din krop så du kan finde roen og fordybe dig i dig selv.

Sted: Vestergade 41 1.sal, 8000 Aarhus C