NYHEDSBREV – JUNI 2015

Kære alle

I Danmark er der tradition for, at kalenderen betegner månederne juni, juli og august som sommermånederne, så solen må da for pokker snart begynde at skinne og dagene blive varmere.

Jeg har som forsøg haft morgenhold tirsdag og onsdag fra kl. 8 i stedet for kl. 9 i et stykke tid. Derudover er der hold torsdag kl. 16.30 og kl. 18. Hvordan passer disse tider ind i din hverdag?

Inden jeg planlægger tiderne for mine meditations- og yogahold efter sommerferien, hører jeg gerne fra dig om dine ønsker. Jeg kan sikkert ikke stille alle tilfreds, men jeg vil gerne gøre et forsøg.

Sidste meditations- og yogahold inden sommerferien er torsdag den 2. juli.

Jeg holder ferie fra og med den 9. juli og er klar igen fra den 11. august.

8-ugers kursus i Mindfulness

Kunne du tænke dig at gøre meditation til en del af din hverdag?
Så har du nu en unik mulighed for at få det ønske opfyldt gennem et 8 ugers forløb, hvor der er fokus på fordybelse og indre ro.

11. august starter jeg nyt 8-ugers Mindfulness kursus for hold.

Vi mødes hver gang kl 16.00 – 18.30. Efterfølgende mødes vi d. 18/8 – 25/8 – 1/9 – 8/9 – 15/9 – 22/9 – 29/9.

Kurset er for både øvede og nybegyndere. Vi mødes en eftermiddag om uge, hvor du øver sammen med resten af gruppen. Hver gang vi mødes, får du mulighed for at afprøve forskellige former for meditation, mindfulness og aktiv meditation. Jeg har hver gang nye øvelser med, og der er altid sat tid af til, at du kan stille spørgsmål og få feedback undervejs. Læs mere på www.1-floor.dk, hvor du også kan tilmelde dig.

NYHED

FÅ ET INDIVIDUELT MINDFULNESSFORLØB TILPASSET DIN KALENDER

Et individuelt Mindfulnessforløb kan være en god investering – både for dig selv og for den virksomhed, du er ansat i.

Et Mindfulnessforløb hjælper dig med at finde ro og få overskud i en stresset hverdag. Du lærer teknikker – ofte små enkle tricks, som du kan tage med dig videre i livet og bruge aktivt i din hverdag. Et individuelt Mindfulnessforløb er en god investering i resten af dit liv.

Jeg tilbyder individuelle Mindfulnessforløb, hvor undervisningen foregår præcis, når det passer ind i din hverdag. Et individuelt Mindfulness-forløb tager udgangspunkt i dig lige præcis dér, hvor DU er i dit liv lige nu.

Når du vælger et individuelt forløb, får du ud over øvelser i Mindfulness og guidede meditationer rig mulighed for at komme i dybden med dine tanker, følelser og udfordringer. Vi planlægger forløbet sammen, selvfølgelig med afsæt i dine ønsker og forventninger, og der vil i undervisningen være 100 % fokus på din situation. Du får udleveret CD’er med guidede meditationer samt skriftligt materiale, der gør det nemmere for dig fortsat at lade Mindfulness være en integreret del af din hverdag.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage ud over lysten til at lære at være mere bevidst tilstede i nuet.

Jeg anbefaler 8 uger, hvor du kommer 2 ½ time om ugen. Pris: 4.995,- kr. (hvis din arbejdsgiver betaler kurset tilskrives beløbet moms). Andre forløb kan aftales. Ring til mig på mobil 26 90 30 00, hvis du ønsker yderligere information.

Åbent for tilmelding til efterårets Silent Retreats på Samsø

Har du lyst til at prøve kræfter med stilheden i tre dage, så afholder jeg Silent Retreat på Samsø igen den 11. – 13. september og den 23. – 25. oktober. Du kan læse mere om Silent Retreat på min hjemmeside www.1-floor.dk, hvor du også kan tilmelde dig.

Jeg ønsker dig en dejlig og afslappende sommer.

De kærligste hilsner

Tina Bakke