Har du et ønske om ro i 2018?

Snart går året på hæld, og det er tid til vigtige beslutninger, inden vi entrerer et nyt år. Hvordan mon dit 2017 har været?

 

Hvad skal integreres og bringes med, og hvad skal mon slippes, inden du sætter sikker retning for 2018?

 

Jeg har i øjeblikket en mindfulness/meditationsgruppe, hvor man netop kommer for at træne opmærksomhed og at kunne være med tanker, følelser og det ubehag, som måtte opstå under en mindful meditation. Det er et forløb på 8 uger samt en fordybelsesdag i stilhed. Holdet var nået til Modul 6 om venlighed & manifestation i tirsdags. 
Det var en skøn dag med masser af læring og dybe indsigter.

 

Var det noget, du kunne tænke dig at blive klogere på? Så er der et nyt hold med opstart d. 18. februar 2018. Se under workshop på

www.1-floor.dk

Giv dig selv en varig gave

8-ugers klassisk mindfulnesskursus for krop og sjæl

Vinteren folder sig ud nu i hele sin pragt. Jeg elsker denne årstid, men det er også nu, hvor det er vigtigt at passe godt på sig selv og forberede krop og sind på den mørke vintertid. Det er nu, der skal bruges tid på at fordybe sig, tid til at praktisere og gå mere ind i langsomheden, få spist noget nærende mad, styrke kroppen og sindet, og i det hele taget passe på sig selv og bare være.

 

Nu tænker du måske, at det har du da virkelig ikke tid til, men jeg oplever, at mine kursister efter at have deltaget i et 8-ugers mindfulnessforløb netop får frigivet det overskud, der skal til for at klare en stresset hverdag.

 

For 7. år i træk afholder jeg mit 8 ugers klassisk mindfulnesskursus med meditation, yoga og fordybelse samt et væld af små praktiske øvelser, som du nemt kan tage med dig og bruge i din hverdag. Du skal afsætte 2,5 time hver tirsdag fra kl. 16.30 – 19.00 i de otte uger, kurset varer. Derudover er der hjemmeøvelser. Hvis du er forhindret i at komme, får du timerne på et andet tidspunkt i samme uge.

 

Kurset er en lejlighed til at koble fuldstændigt af og nære sjæl, krop og sind på et dybere plan. Du bliver trænet i flere forskellige meditations- og yogaøvelser, du får mulighed for at løsne op for dybtliggende spændinger og blokeringer, du får frigjort skjulte ressourcer og åbnet for ny inspiration, glæde og kærlighed.

 

Efter de 8 uger er du klar til at få den bedst tænkelige start på det nye forår. Du har fået redskaber til at hjælpe dig selv fra et helt andet sted, og du ved, hvordan du kan gå ind i en tiltrængt pause fra hverdagens stress og bekymringer.

 

Kursusstart tirsdag den 18. februar kl. 16.30 – 19.00 i Mejlgade 45, 2. sal i baghuset.

Pris 2900,- kr. inkl. en fordybelsesdag i stilhed.

 

Tema for kurset: Bevidsthed. Stilhed og fordybelse. At lære at være.

  • Du bliver undervist i de 7 klassiske mindfulness-principper
  • Du bliver undervist og trænet i, hvordan du kan integrere mindfulness i dit liv
  • Du lærer de forskellige klassiske former for mindfulness-meditation
  • Du får undervisning i forskellige mindfulness-teknikker og de pædagogiske metoder bag dem
  • Du får en stilheds-/fordybelsesdag
  • Du får adgang til mine hverdagshold
  • Du får indtalte meditationer eller log in til min hjemmeside

 

 

Holdtræning helt frem til torsdag den 14. december onsdag kl. 9.00 el. Torsdag kl. 17.00 december håber vi ses til en sidste meditation

 

Gavekort

Jeg håber, du får, lige hvad du ønsker dig til jul. Hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig, kan du ønske dig tid til dig selv. Jeg laver gavekort med præcist det, du ønsker af mine tilbud.

 

Tid til fordybelse.

Jeg holder igen i 2018 Silent Retreat på Samsø.

Første gang bliver fra den 24. – 26. april og igen fra den 5. – 7. juni. Bookingen er startet!

 

 

Stilheds-/fordybelsesdag/-dage – Bestil nu på tina@1-floor.dk

Længes du efter mere indre ro og nærvær efter julens travlhed og stress?

Længes du efter en dag i fuld stilhed?

Ønsker du at fordybe dig i meditation?

Ønsker du at starte det nye år med indre bevidsthed – og opnå en fordybelse på det indre plan, hvor dit fokus vil gå fra det ydre til det indre gennem åndedrættet, stilhed, frokost i stilhed, kropsbevidsthed og mindfulnessøvelse?

 

Nye datoer i 2018: 3 timer kl. 10.00 – 13.00, søndag d. 25. februar – d. 25. marts – d. 8. april

 

Det har været en stor glæde og berigelse for mig at have jer på mine kurser, hold og i terapi samt på retreats i 2017.

 

Tusind tak for den store tillid I viser mig, når I anbefaler og videregiver jeres anbefalinger. Det er jeg dybt taknemmelig for.

 

Jeg ønsker jer alle en dejlig nærværende jul og et spændende og udviklende nytår.

 

Jeg starter op igen den 8. januar 2018 og håber, at vi alle ses igen.