Jeg er lige kommet hjem efter en lang og dejlig sommer i Skagen, frisk og fuld af energi.

Den sidste hånd er nu lagt på vores Silent Retreat på Samsø i september, og jeg glæder mig til, at byde jer velkommen til 8 ugers mindfulness kurset allerede i oktober. Endvidere byder efteråret også på mindfulness instruktør uddannelsen, se mere www.1-floor.dk

Og så den helt store NYHED! Vi har fået de skønneste lokaler i

Rosensgade 14, 8000 Aarhus C.

Lokalerne er helt fantastiske og jeg glæder mig sådan til at vise jer dem.

De nye lokaler fejres ved at give 20% på et coaching forløb,- og som en god start efter sommerferien. Når du gennemgår et coaching forløb hos mig, hjælper jeg dig med at skabe en balance i dit liv, hvor du finder dig godt til rette. Det giver dig mulighed for at leve et mere meningsfuldt liv og giver dig et større mentalt, klart overblik og struktur i din hverdag. Som coach hjælper jeg dig bl.a. med at sætte ord på dine mål – og hjælper dig med at nå dem.

Mindfulness
Ville du ønske, at du var bedre til at leve i nuet og lade tankerne være tanker? Mangler du en metode, der kan hjælpe dig til at stresse af efter de hårde arbejdsdage eller i livet generelt? Har sommeren fået dig til at slippe diciplinen? Med mindfulness som teknik, kan du træne dit mentale helbred, ligesom du kan træne dit fysiske helbred.

START NU! De ny istandsatte lokaler står klar til træning allerede den 14. august kl. 17.00.

Holdtiderne herefter i mindfulness for både begyndere og øvede:

Tirsdag kl. 17.00 – 18.00
Onsdag kl. 17.00 – 18.00 og kl. 18.30 – 19.30
Torsdag kl. 09.00 – 10.00 og kl. 18.30 – 19.30
Fredage kl. 08.30 – 09.30

Tilmelding sker ved at sende en sms til mobil: 26 90 30 00 eller e-mail til: tina@1-floor.dk

Mangler du overskud i hverdagen, er det en god grund til at komme afsted allerede i dag! Du vil opleve, hvor hurtigt øvelserne får dig til at stresse af og bliver en god metode til dig som du fremover kan anvende i en travl hverdag.

Håber I alle nyder og har nydt den dejlige danske sommer, og at solen har skinnet gavmildt på dig og dine.

Jeg glæder mig til at se dig!

Kærligst Tina