NYHEDER

Nu kan du også meditere om morgenen

hold hver torsdag morgen kl. 9.00-10.00

Yoga og meditations introhold

Fredag d. (der er datoer på vej) kl. 8.30-11.30
Tilmeld dig på tina@1-floor.dk eller
via sms 26903000


Er du for meget i hovedet og for lidt i hjertet?

Gang på gang sætter livet os på prøve. Vi oplever sygdom, skilsmisse, økonomisk krise, prestigetab eller andre livskriser, der ikke kan løses med hjernens hjælp alene. Det er situationer, som kræver, at vi også spørger hjertet til råds. Vi oplever pludselig at miste kontrollen over vores liv, og de redskaber, vi før har benyttet med succes, holder op med at virke. Livet fører os – med andre ord – ud i situationer, hvor vi ikke længere kan bruge vores vilje til at presse tingene igennem for at få det, som vi (vores ego) vil have det.

Rammer disse ord dig? Så book en tid til en Essentiel samtale, klik her


Silent Retrede foråret 2013

Vi har haft en helt vidunderlig workshop i denne weekend. Vi gentager succesen næste år i april 2013 denne gang på Samsø. Det bliver en weekend, hvor vi fordyber os i åndedrætsteknikker, yoga og Mindfulness meditation. Du vil opleve at finde ind til det fredsfyldte sted dybt inde I dig selv, som altid er der. Flere info om workshoppen kommer senere.


Månedens personlige historie
handler om Marianne, som gennem det sidste stykke tid har fået redskaber til at tackle hverdagen meget bedre. Bare ved at lære at trække vejret.

Marianne har lært at være til stede

Marianne tager plads på tæppet og lader roen falde over sig. Igennem de sidste to måneder er hun kommet på 1.-floor hver tirsdag og torsdag for at lære at meditere. Og det har haft stor indflydelse på hendes liv:

”Første gang var virkelig en wow-oplevelse for mig. Jeg kom ud i en stilhed, jeg ikke havde prøvet før. Jeg er meget energisk, der skal ske noget, og jeg har ofte tusinde ting i hovedet og en masse negative tanker. Her hos Tina har jeg fået bearbejdet de negative følelser. Lært at give slip på dem og sende dem af sted. Her handler det om at være til stede lige nu og her, og jeg går altid herfra med en ro i kroppen.”

Vejrtrækningen hjalp til jobsamtalen

Marianne er i øjeblikket jobsøgende, og de redskaber, hun har fået gennem de sidste to måneder, har hjulpet hende med at tackle hverdagen bedre. Hun bruger vejrtrækningsøvelserne til at skabe ro og overskud i forbindelse med fx jobsamtaler:

”Det er ikke sjovt at være ledig og få afslag på afslag. Men ved at komme her, undgår jeg at falde ned i en negativ spiral. En dag skulle jeg til en jobsamtale, og på vejen derud blev jeg pludselig vildt nervøs. Det sidste stykke af vejen tog jeg lige ti dybe indåndinger, og det hjalp. Jeg følte mig mere rolig. Førhen havde jeg bidt neglene af.”

Synlige sidegevinster

Nysgerrigheden efter at lære at meditere, har altid været der. Men Marianne var førhen skeptisk. For hvordan kan det lade sig gøre at være i en tilstand, hvor man ikke må tænke på noget? Det har hun opdaget nu, at man sagtens kan:

”Jeg har lært, at det er lige nu og her, der tæller. Alt andet er ikke vigtigt. Dagen i går, den er jo ligesom gået, og dagen i morgen, den kan vi alligevel ikke gøre noget ved. Det er dét, meditationen hjælper mig med, bare at være til stede.”

Marianne bruger de redskaber, Tina har givet hende, derhjemme. Hun sætter sig ofte et stille sted i nogle minutter og trækker vejret. Det giver en indre ro, som også er begyndt at vise sig på ydersiden:

”En af mine veninder sagde til mig her for nylig, at jeg ikke længere er anspændt i ansigtet. Og jeg har det også anderledes i dag. Jeg føler mig meget mere rolig og afslappet indeni.”

De hjerteligste hilsner

Tina