Stilhed fordybelses

11

NYHEDSBREV DECEMBER 2016

Kære lysende mennesker

Tusinde tak for jeres deltagelse på mine hold, workshops, kurser, Silent Retreats og i terapiforløb i det forløbne år. Jeg glæder mig over jeres åbenhed og evne til at lukke op for og modtage nyt samt følge jeres lyst til at udvikle jer.

Det er forunderligt, hvad der sker, når vi blot er til stede, stille, vågne med os selv og sammen. Det kan være svært at forklare med ord, hvad det betyder at være med, men som jeg sagde til en af mine kursister, inden han meldte sig til: ”Det bliver en oplevelse, at være med det, der er” – og det blev det endnu en gang.

 

Også rigtig mange tak for jeres gode input og meget positive feedback. Det varmer, gør mig glad og giver mig energi.

Jeg glæder mig til mange flere skønne stunder med jer alle i 2017.

Juleferie

I år har jeg valgt at tage til Bali for at fejre julen med min familie, men først for at besøge et skønt Retreat, hvor jeg vil samle ny energi og inspiration.

Jeg er væk fra torsdag den 15. december til mandag den 10. januar.

Du kan følge min rejse på instagram tinabakke1floor

Mindful Living 4-6 mødegange

Som noget helt nyt starter jeg til september 2017 et helt nyt forløb med Mindful Living op for grupper. Kurset, der varer 2 1/2 timer pr. gang, bliver en skøn blanding af meditation, mindfulness,yoga, livsstil og vegetarisk mad – og du får opskrifterne med på den mad, vi spiser.

Det kommer til at foregå i Mejlgade 45, og hvis du allerede nu ved, at du er interesseret så send en mail til tina@1-floor.dk mrk. Mindful Living.

Klassisk 8-ugers Mindfulness

Nyt hold starter den 21. februar 2017. Læs mere på www.1-floor.dk

Stilhed/fordybelsesdage

  1. januar 2017 3-timers forløb kl. 10-13 Pris kr. 350,-

Når mine stilheds/fordybelsesdage på 3 timer slutter, er der mange som udbryder: ”Øv, bare det varede længere.” Så på utallige opfordringer:

  1. marts 2017 4 timers forløb kl. 9.30-13.30 Pris kr. 395,-

Silent Retreat Samsø – få pladser

Næste tur til skønne Samsø bliver 12. – 14. maj. Holdet er næsten fyldt op, men skriv alligevel, hvis du gerne vil med, så vil jeg undersøge mulighederne for at leje lokalerne en ekstra weekend før sommerferien.

Jeg ønsker alle den dejligste juleferie og et berigende og fordybende nytår.

De kærligste hilsner

Tina