FLEKSIBELT INDIVIDUELT MINDFULNESS-FORLØB

Der er tidspunkter i ens liv, hvor dét at melde sig på et ugentligt hold og møde op hver torsdag kl. 17.00 bare ikke kan forenes med ens nuværende arbejdsliv, fritidsinteresser og familieliv. Netop derfor tilbyder jeg fleksible individuelle Mindfulness-forløb, hvor undervisningen ligger præcis, når det passer ind i din hverdag.

Et fleksibelt individuelt Mindfulness-forløb tager udgangspunkt i lige præcis dér, hvor DU er i dit liv lige nu. Med et individuelt forløb er der mulighed for at komme helt i dybden med dine tanker, følelser og udfordringer. Vi planlægger forløbet med udgangspunkt i dig, og der er i undervisningen 100% fokus på din situation. Samtidig får du værktøjer, du kan tage med dig videre i livet og bruge aktivt i din hverdag.

Pris:Fleksibelt individuelt Mindfulness-forløb : Individuel session( 1,15 time): kr. 600,-

Et individuelt Mindfulness-forløb foregår i mine lokaler i Studsgade 36, 8000 Aarhus C. Kontakt mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig i din livssituation. Ring til mig på tlf.: 2690 3000 eller send en mail på: tina@1-floor.dk.

_______________________________________________________________________________________________________

FÅ ET 8 UGERS INDIVIDUELT MINDFULNESSFORLØB TILPASSET DIN KALENDER

Et individuelt Mindfulnessforløb kan være en god investering – både for dig selv og for den virksomhed, du er ansat i.

Et Mindfulnessforløb hjælper dig med at finde ro og få overskud i en stresset hverdag. Du lærer teknikker – ofte små enkle tricks, som du kan tage med dig videre i livet og bruge aktivt i din hverdag. Et individuelt Mindfulnessforløb er en god investering i resten af dit liv.

Jeg tilbyder individuelle Mindfulnessforløb, hvor undervisningen foregår præcis, når det passer ind i din hverdag. Et individuelt Mindfulness-forløb tager udgangspunkt i dig lige præcis dér, hvor DU er i dit liv lige nu.

Når du vælger et individuelt forløb, får du ud over øvelser i Mindfulness og guidede meditationer rig mulighed for at komme i dybden med dine tanker, følelser og udfordringer. Vi planlægger forløbet sammen, selvfølgelig med afsæt i dine ønsker og forventninger, og der vil i undervisningen være 100 % fokus på din situation. Du får udleveret CD’er med guidede meditationer samt skriftligt materiale, der gør det nemmere for dig fortsat at lade Mindfulness være en integreret del af din hverdag.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage ud over lysten til at lære at være mere bevidst tilstede i nuet. For at få mest muligt ud af undervisningen anbefaler jeg, at du sætter ca. 30 minutter af hver dag til øvelser hjemme.

Et individuelt Mindfulnessforløb foregår i mine lokaler i Aarhus C i Studsgade 36 .

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig i din livssituation. Ring til mig på tlf.: 2690 3000 eller send en mail på: tina@1-floor.dk.

Pris:Varighed : Jeg anbefaler 8 uger, hvor du kommer 1- 2 timer om ugen. Pris: 4.995,- kr. (hvis din arbejdsgiver betaler kurset tilskrives beløbet moms), men andre forløb kan aftales. Obs 1 august stiger prisen til 6995,-

Hvis du vil se, hvad Mindfulness er, og hvem jeg er, før du beslutter dig for et længere kursusforløb, er du velkommen på et af mine hold. Ring for at booke en tid.