INSTRUKTØR UDDANNELSE .

Kontakt mig for nye datoer til foråret 2019  

Intensiv mindfulness-instruktør-uddannelse for dig, der vil være en faglig kompetent underviser

Vil du arbejde professionelt som mindfulness-instruktør eller vil du fordyber dig i din egen selvudvikling?
Vil du uddannes i det enorme potentiale, der er i mindfulness?
Vil du afholde dine egne kurser, undervise eller afholde workshops i mindfulness? Vil du bruge og integrere mindfulness i dit nuværende job?
Vil du være med til at gøre en forskel i andre menneskers liv?
Vil du leve dit eget liv med mere nærvær, bevidsthed og balance? Vil du have en professionel og dybdegående uddannelse?

Så har du muligheden for at uddanne dig til mindfulness-instruktør og blive professionel formidler og underviser af mindfulness Du får en uddannelse, der giver dig et professionelt, dybdegående og kompetent fundament, som gør dig i stand til at afholde  mindfulness-kurser

Hvem henvender uddannelsen sig til? Uddannelsen er til dig, der som ønsker at få en seriøs, professionel og dybdegående uddannelse, som du kan bruge professionelt som selvstændig eller i dit nuværende erhverv, eller til din egen personlige udvikling.
Uddannelsen er til private, virksomheder, sundhedspersonale, skolelære, coaches, terapeuter, socialrådgivere, HR-konsulenter, ledere, undervisere m.fl., som ønsker et kompetent og professionelt fundament i mindfulness, samt omfattende instruktørtræning, teoretisk indsigt og læsning af obligatorisk pensum.

Hvordan foregår det? Uddannelsen strækker sig over 8 uger, med 8 mødegange 5 timers undervisning en gang om ugen. Derudover byder uddannelse på en 3 dages Stilhed/fordybelses  retreat, hvor vi fordyber os i mindfulness-meditationerne og alt det, du har lært.

Du skal være indstillet på at træne derhjemme mellem lektionerne. Du skal afsætte 45-60 minutter dagligt, 6 dage om ugen til øvelser. Du skal ligeledes læse obligatorisk pensum. Uddannelsen er intensiv, oplevelsesorienteret og består af en veksling mellem teori og praktisk træning i grundlæggende meditations- og mindfulness-øvelser. Du får mulighed for at fordybe dig i din egen meditationspraksis og din egen personlige udvikling. Derudover er der lagt stor vægt på at træne dine færdigheder som instruktør, så du med faglig kompetence og sikkerhed kan formidle og træne andre i mindfulness og de klassiske 8 ugers kurser. Der er plads til maks. 10 deltagere pr. hold.

Dette er en del af undervisningen på uddannelsen:cropped-shutterstock_60375550_Small1.jpg

 • Du bliver undervist i de 7 klassiske mindfulness-principper
 • Du bliver undervist og trænet i, hvordan du kan integrere mindfulness i dit liv
 • Du lærer de forskellige klassiske former for mindfulness-meditation
 • Du får undervisning i forskellige mindfulness-teknikker og de pædagogiske metoder bag dem
 • Du lærer, hvordan du guider en meditation
 • Du bliver trænet i ”Inquiry” – en teknik til refleksion og perspektivering
 • Du får et 3 dages Silent Retreat

Det får du i din mindfulness-instruktøruddannelse:

 • 72 dybdegående lektioner fordelt på undervisning, studiegruppe og en 3 dages silent retreat
 • Studiegruppe med fokus på sparring og træning af mindfulness
 • Din egen helt personlige og integrative træning i mindfulness
 • Du får guidede cd’er med mindfulness-meditationer
 • Du får detaljeret kursusmanuskript på klassiske 8 ugers programmer – lige til at gå til
 • Du får uddannelsesbevis på at du er ”Mindfulness-instruktør”
 • Du kan komme og øve på mine ugentlige hold

Som en ekstra bonus får du:

 • 45 minutters 1:1-rådgivning og sparring omkring, hvordan du etablerer og positionerer dig selv som instruktør
 • Invitation til at deltage i en opsummeringsaften 3 måneder efter endt uddannelse

Pris: Den fulde uddannelsespakke med alt ovennævnte koster kr. 12.500 ,- Inkluderet i prisen er te, isvand og sunde snack Der er kun plads til  min.8 og max.10 deltagere pr. hold. Hvis et hold er fuldt booket, er det muligt at komme på venteliste.

Tilmelding sker til Tina Bakke  på 2690 3000. Tilmelding er bindende. Depositum på kr. 2500,- betales ved tilmelding. Restbeløb betales senest 1 uger før opstart. Se mere på  www.1-floor.dk Hver mødegang varer 5 time og foregår i mine skønne lokaler i  Mejlgade 45, 2 sal  baghuse, 8000 Aarhus C.

__________________________________________________________________________________________________________

8 ugers klassisk mindfulness kursus .

Efteråret 2018  starter d.23 oktober og de efterfølgende 7 tirsdage hvis der er en dato du ikke kan løser vi det sammen.

I programmet er der herudover en lørdag el. Søndag (som du selv vælge blandt dem jeg udbyder), som er en dag med fordybelse i stilhed, hvor jeg leder dig igennem dagen.
Hvis du bliver forhindret i at deltage en af ​​datoerne, så løser vi det.

Kunne du tænke dig at gøre meditation til en del af din hverdag? 
Så du har nu en enestående mulighed for at opnå den ønskede opfyldelse gennem et 8 ugers kursus, hvor der er fokus på fordybelse og indre fred. Forløbet er bl.a. bygget op og baseret på strukturen i Mindfulness Basic, udviklet af Mark Williams, John Teasdale, Zindal Segal og Jon Kabat-Zinn, med fokus på at opbygge et solidt fundament, hvorfra du arbejder.

Kurset er både for øvede og nybegyndere, og selvom du er en af ​​dem, der aldrig har forsøgt at meditere før, vil du allerede mærke en forskel efter de første par gange.

Jeg fører dig gennem øvelserne, så du ved præcis hvad du skal gøre selv, når du fortsætter meditationen hjemme
Du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at lade roen tage over.

Vi mødes en eftermiddag i ugen hvor du arbejder sammen med resten af ​​gruppen. Hver gang vi mødes, vil du være i stand til at teste forskellige former for meditation, opmærksomhed og aktiv meditation.
Jeg har hver gang nye øvelser, og du har altid tid til at stille spørgsmål og få feedback undervejs.

Det praktiske : Vi mødes i en lille gruppe en gang om ugen i en periode på 8 uger. Hvor vi  fordyber os sammen i temaer der henvender sig til personlig udvikling og meditation.

Kurset er både for begyndere og praktikere. Der vil være hjemmearbejde i form af meditationer (du vil modtage  log ind til min hjemmesiden), og der vil være andre øvelser, der er en del af dine daglige aktiviteter.

Gruppens størrelse Min. 4. max 10. Deltagere Hver mødegang varer 2½ time og foregår i mine flotte lokaler i Mejlgade 45, 2 sal baghuset (auktionslokale står der på huset) 8000 Aarhus C. Pris: 2.900 kr.
I de 8 uger kursus varer, kan du  deltage frit på alle mine andre hold i mindfulness, meditation og yoga ..